• banner5

  • renovatie
  • onderhoud

Jaren dertig nieuwbouwhuis

Op de plek van dit grote jaren dertig nieuwbouwhuis stond eerder een bouwval. Kleinbouw Twente heeft als het ware een nieuw huis om de bestaande woning gebouwd. De nieuwbouw woning is een keer zo lang geworden en er is een grote kap geplaatst. Een project waar we trots op zijn. Ook voor een nieuwbouwhuis kunt u bij Kleinbouw Twente terecht! Bekijk de foto's van de oude en nieuwe situatie en van de bouw.

Grote uitbouw met lichtstraat

Meer ruimte voor uw keuken, extra ruimte om thuis te werken of gewoon een grotere woonkamer. Een uitbouw van uw woning biedt gegarandeerd waardevermeerdering en comfort. Neem bijvoorbeeld deze mooie uitbouw met lichtstraat. Wilt u ook uitbouwen? Kleinbouw Twente heeft de kennis, vakmanschap en kwaliteit in huis.

Maatwerk dakkapel passend bij de woning

De eigenaren van deze prachtige karakteristieke woning wilden een maatwerk dakkapel. Een dakkapel die een meerwaarde is voor de woning en helemaal past bij de stijl. Van ontwerp tot realisatie van bijzondere maatwerk dakkapellen bent u bij Kleinbouw Twente aan het juiste adres.

Verbouwing sportschool

p>Verbouwing van een sportschool in combinatie met een fysiotherapiepraktijk. Ook voor zakelijke verbouwprojecten zoals uw kantoorpand, winkel of eetgelegenheid bent u bij Kleinbouw Twente

Kapschuur van steen en Douglashout

Deze prachtige kapschuur is maar liefst zeventien meter breed en acht meter diep en heeft plaats voor twee auto's en in het midden een grote schuur met nostalgische deuren en hang en sluitwerk. Aan de zijkant heeft deze kapschuur ook nog een terrasoverkapping. De kapschuur is bijna helemaal gemaakt van Douglashout in combinatie met steen. Kleinbouw Twente is een specialist in maatwerk projecten. Klik op "lees meer" voor meer foto's van dit project

Moderne badkamer met klassieke elementen

Modern en klassiek kan heel goed samen. Deze badkamer heeft mooie strakke lijnen gecombineerd met klassiek sanitair. Ook in kleurgebruik, wit met twee tinten grijs en donkerbruin, is deze lijn doorgevoerd. Kleinbouw Twente kan badkamermeubilair en sanitair veel voordeliger inkopen en laat klanten meeprofiteren van dit voordeel.

Grote wandkast met dubbele en-suite deuren

Deze grote woonkamer heeft een prachtige eyecatcher: een muurgrote boekenkast voor duizenden boeken en grote en suite deuren met geslepen glas. De boekenkast is gemaakt van steigerhout. Kleinbouw Twente heeft veel ervaring in binnen- en interieurverbouwingen. Dit project is een onderdeel van een grote binnenverbouwing. 

Vide van oude kerkbanken

Oude kerkbanken krijgen een tweede leven als hekwerk van deze vide. Vooral in hoge ruimten kan een vide een goede oplossing zijn. Zo heeft u extra ruimte en geeft u de ruimte onder de vide meer sfeer.

Dubbele dakkapel

Deze dubbele dakkapel over de gehele breedte van een twee-onder één-kap-woning levert u enorm veel ruimte op. De dakkapel heeft geïntegreerde rolluiken die helemaal verzonken zijn in het kozijn. Een goed voorbeeld van maatwerk!

Veranda van Douglashout

Deze veranda is gemaakt van rustiek Douglashout. Voor de dakbedekking is gekozen voor een traditionele matte dakpan. Zo krijgt deze veranda een autenthieke uitstraling die past bij een oud pand.

Frans balkon/dakkapel

Dit is even anders dan een standaard dakkappel. Deze dakkapel is vanaf de eerste verdieping doorgetrokken naar het dak. Het franse balkon van smeedijzer geeft het geheel een klassieke look. Kleinbouw Twente heeft dé kennis en ervaring om dit soort maatwerkprojecten te maken. Klik op "meer informatie" voor de weergave in kleur.

Prachtige klassieke uitbouw

Deze uitbouw heeft een klassieke uitstraling en heeft veel nostalgische details. De klant had een voorbeeld op een plaatje gestuurd en Kleinbouw Twente heeft de rest gedaan. Bekijk meer mooie foto's van het eindresultaat en de verbouwing.

logo KleinbouwTwente trans    

Kleinbouw Twente b.v

Kopersteden 24-6

7547 TK Enschede

053-4303045 / 06-51660255

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

BLIJF OP DE HOOGTE!
KIJK OP:

Algemene voorwaarden verbouw particulieren

Algemene voorwaarden zakelijk en nieuwbouw

Algemene voorwaarden onderaanneming

Privacyverklaring

KLEINBOUW TWENTE IS LID VAN:

BNL logo 2021 RGB witBG logo wit

 

 

 

 

 leerbedrijf

 

 

 

 

KvK nr.71878246

BTW.nr: NL858885037B01