Skip to main content

Vloerisolatie

Veel warmte gaat verloren via de vloeren van uw woning of bedrijfsruimte. Met name vanuit de kruipruimte trekt veel koude lucht naar de vertrekken. Er is grote winst te behalen als u de vloeren isoleert! Kleinbouw Twente werkt met een speciaal systeem wat bestaat thermokussens die veel beter isoleren dan wol, EPS en purschuim. Zo wordt uw vloer sneller warm en de warmte wordt lager vastgehouden. Het systeem is toepasbaar voor alle soorten vloeren. 

Dankzij dit systeem kan de vloer geen warmte meer uitstralen naar de kruipruimte. De lucht in de thermozakken wordt opgewarmd zodat de warmte dicht bij de vloer blijft. Resultaat is een vloer, die sneller opwarmt en langer warm blijft.

Wilt u tijdens een verbouwing energiezuinige maatregelen doorvoeren, dan is schuimbeton een hele goede isolerende optie. Door de vermenging met lucht wordt de vloer extra isolerend.

Wilt u ook besparen met behulp van vloerisolatie?

Kleinbouw Twente uit Enschede is een bouwbedrijf dat naast nieuwbouw, verbouw en renovatie ook isolatie in haar dienstenpakket heeft. Een betrouwbare aannemer voor uw isolerende maatregelen.