Skip to main content

Kleinbouw Twente: groot in verbouw, nieuwbouw en renovatie!


Ervaren aannemersbedrijf in Enschede en omstreken.

U woont in een prettige buurt en een fijn huis. Toch droomt u wel eens van wat meer ruimte door een aanbouw uitbouw of serre. U wilt uw huis energiezuiniger maken met isolatie, HR+++ glas of zonnepanelen? Misschien een fraaie dakkapel of dakopbouw voor een extra slaapkamer?
U wilt uw woning voorzien van duurzame en onderhoudsarme kunststof kozijnen of de lange zomeravonden doorbrengen onder een prachtige veranda?

Dan heeft u een aannemer nodig die precies begrijpt wat uw wensen zijn en deze perfect kan uitvoeren. Een aannemer die dankzij ervaring de beste adviezen en tips kan geven. Kleinbouw Twente uit Enschede is al meer dan  20 jaar toonaangevend op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Daarnaast richten wij ons op het verduurzamen van uw woning of bedrijf. 

Kwaliteit staat voorop!

Aannemersbedrijf Kleinbouw Twente realiseerde in het begin hoofdzakelijk kleinschalige verbouwingen en renovatieprojecten. Inmiddels zijn we groot geworden en ligt onze focus vooral op de meer grootschalige verbouwingen zoals aan- en uitbouwen of totale woonhuisverbouwingen en zelfs nieuwbouw. Ook is Kleinbouw Twente gespecialiseerd in zakelijke verbouw en renovatie van kantoorpanden, winkels en scholen.
Het vertalen van uw wensen naar het perfecte eindresultaat: daar ligt onze kracht!
Wij werken alleen met vakmensen die de lat hoog leggen als het om kwaliteit gaat en graag een stapje extra zetten.
Kortom: met de kennis, kwaliteit en vakmanschap van Kleinbouw Twente haalt u het gegarandeerd beste in huis!

Kleinbouw Twente is Bouwgarant aannemer, lid van Bouwend Nederland en zijn erkend leerbedrijf

Bouwgarant aannemer

Het keurmerk BouwGarant biedt zekerheid voor iedereen die een nieuwe woning laat bouwen of een verbouwing van plan is. Maar welke zekerheden zijn dat precies?

In het kort:

  • Bouwbedrijven met het keurmerk van BouwGarant moeten aan strenge eisen voldoen.
  • Er is een bemiddelings- en klachtenregeling waar je gebruik van kunt maken.
  • Voor extra zekerheid kent BouwGarant verschillende garantieproducten.
  • BouwGarant heeft een Servicedesk waar je terecht kunt met vragen of voor advies.

Zeker weten dat de bouw probleemloos verloopt

Kiezen voor met een BouwGarant-aannemer, dat is kiezen voor optimale zekerheid bij uw bouw-,  verbouw- of renovatieproject.


Dit zijn de zekerheden van BouwGarant:

Diploma’s & verzekeringen

Iedereen kan zich aannemer noemen, maar BouwGarant-aannemer word je alleen als je over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikt. Als je een BouwGarant-aannemer inschakelt, ben je er zeker van dat je werkt met een ervaren vakman die zijn zaken op orde heeft.

Kwaliteitseisen en kwaliteitstoetsen

Om het BouwGarant-keurmerk te mogen dragen, moet een bouwbedrijf aan een reeks van kwaliteitseisen voldoen. Die eisen hebben onder meer te maken met de wijze van offreren, hoe hij meer- en minderwerk berekent en zijn werkwijze bij oplevering. Ook zaken als de kredietwaardigheid worden gecontroleerd. Als de aannemer het BouwGarant-keurmerk eenmaal heeft, wordt hij regelmatig getoetst door een onafhankelijke instantie.

Aantoonbare ervaring

Een BouwGarant-aannemer moet aantonen dat hij ervaring heeft in de bouw. Hij moet minimaal twee jaar actief zijn als aannemingsbedrijf en onder de activiteit ‘hoofdaannemingsbedrijf in de bouwnijverheid’ ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel. Zo weet je zeker dat de aannemer jou goed kan adviseren en het werk naar behoren uitvoert.

Kleinbouw Twente is lid van Bouwend Nederland

Kleinbouw Twente is aangesloten bij Bouwend Nederland. Hierdoor zijn we op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw, verbouw en renovatie. Bouwend Nederland geeft advies op het gebied van bijvoorbeeld mileu en duurzaamheid, digitalisering en veiligheid. 

Wij leiden vakmensen op!

Goede vakmensen voor nu en in de de toekomst vinden we belangrijk. Daarom zijn leerling timmermannen, metselaars en tegelzetters welkom bij Kleinbouw Twente. We geven ruimte en vooral veel kennis door aan onze leerlingen. Natuurlijk worden ze altijd uitstekend begeleid door onze ervaren vakmensen. Zo krijgen ze de ruimte om te groeien naar een succesvolle toekomst!


Vakmensen zijn goud waard, met het IKBINDRzakelijk behouden we ze voor Twente

Twente investeert in een Leven Lang Ontwikkelen! Door economische, maatschappelijke en technologische ontwikkelingen verandert de arbeidsmarkt in onze regio in een hoog tempo. Investeren in vakmanschap is belangrijk om jou én onze Twentse economie vitaal te houden. Daarom maakt Kleinbouw Twente samen met het Twents Fonds voor Vakmanschap mogelijk om talent blijvend te ontwikkelen.