Skip to main content


Binnen verbouwingen


Maak uw ideeën waar.

Ja, Kleinbouw Twente realiseert hoofdzakelijk grotere projecten zoals aan- en uitbouwen en nieuwbouw. Toch kan een verbouwing niet geslaagd zijn als we ook de binnenkant van uw woning naar uw smaak en wens kunnen maken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een op maat gemaakte kastenwand, een vide, van zolder of winkelpand naar compleet appartement ect. Daarom hebben we al veel klanten grote en minder grote binnenverbouwingen gedaan. Eigenlijk teveel om op te noemen. Hieronder ziet u een kleine selectie van onze projecten. 

Kleinbouw Twente voor maatwerk en het beste advies.

Als u besluit om de binnenkant van uw woning te verbouwen, dan wilt u natuurlijk ook in zee gaan met een aannemer die uw wensen precies begrijpt en kan vertalen in een perfect eindresultaat. Een aannemer die veel ervaring heeft en u kan voorzien van het beste advies en alle stappen zorgvuldig met u doorneemt. Kortom: Kleinbouw Twente is dan voor u een vertrouwd adres. Wij hebben alles in huis om uw binnenverbouwing met de grootste zorg en kwaliteit te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en/of offerte.

vide

Vide van oude kerkbanken

Soms komen onze klanten met de mooiste ideeën. Zo had een klant een paar oude kerkbanken op de kop getikt en vroeg aan ons om deze te verwerken in een vide. We zijn hiermee aan de slag gegaan en laten we eerlijk zijn: het eindresultaat mag er zijn! Kleinbouw Twente heeft een goede samenwerking met bijvoorbeeld schilders en interieurbouw bedrijven. Zo kunnen wij van begin tot eind alles uit handen nemen.

Klik op onderstaande link voor nog een mooi vide voorbeeld.

Wandkast met ensuite deuren

Muurbrede wandkast met ensuite deuren

Deze grote woonkamer heeft een prachtige eyecatcher: een muurgrote boekenkast voor duizenden boeken en grote ensuite deuren met geslepen glas.

De boekenkast is gemaakt van steigerhout. Kleinbouw Twente heeft veel ervaring in binnen- en interieurverbouwingen.

aanbouw woning

Verbouwing van een grote zolder. Drie extra slaapkamers, een badkamer en bergruimte

Een grote zolder in een oud huis helemaal in een nieuw jasje.

Deze zolder heeft nu een grote bergruimte, drie slaapkamers en een badkamer. Van strippen tot aan de afwerking; helemaal gerealiseerd door Kleinbouw Twente.

Wandkast met ensuite deuren

Schouw met oude balken

In dit oude huis was de haard en schouw aan vernieuwing toe.

De autentieke houten balken moesten in de nieuwe schouw terugkomen.