Aanbouw en uitbouw


Een paar meter extra maakt een groot verschil.

Uw wilt graag wat meer ruimte in uw woning. Dan zijn er al snel twee keuzes: verhuizen of verbouwen. Een paar meter extra aan uw woning maakt een enorm verschil en heeft u meer mogelijkheden om bijvoorbeeld uw woonkamer optimaal in te richten.Naast extra ruimte kunt u met een aan- of uitbouw nog meer voordelen behalen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan: meer licht in uw woonkamer of keuken, een mooier aanzicht van het huis of een betere verbinding met de tuin. Natuurljik is een aan- of uitbouw ook een grote waardevermeerdering van uw woning. Bij een evt. verkoop van uw woning verdient u uw investering in veel gevallen weer terug.

Aanbouw of uitbouw: wat is het verschil?

Ze worden nog weleens door elkaar gehaald: aanbouw- en uitbouw, maar wat is nu eigenlijk het verschil? Een aanbouw is een aparte ruimte die in verbinding staat met het hoofdgebouw (woning). Hierbij kunt u denken aan een bijkeuken, een garage of een extra slaapkamer. Een uitbouw is een verlenging van de bestaande bouw zoals een erker, serre of een uitbouw aan de voor-, achter- of zijkant van uw woning.

Kleinbouw Twente voor maatwerk en het beste advies.

Als u besluit om aan- of uit te bouwen, dan wilt u natuurlijk ook in zee gaan met een aannemer die uw wensen precies begrijpt en kan vertalen in een perfect eindresultaat. Een aannemer die veel ervaring heeft en u kan voorzien van het beste advies en alle stappen zorgvuldig met u doorneemt. Kortom: aannemersbedrijf Kleinbouw Twente is dan voor u een vertrouwd adres. Wij hebben alles in huis om uw aan-of uitbouw met de grootste zorg en kwaliteit te realiseren. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak en/of offerte.

Serre/uitbouw jaren dertig woning Serre/uitbouw jaren dertig woning

Moderne uitbouw/serre bij een oude woning.

Kiezen voor contrast; geeft vaak een verassend effect. Waar vroeger de keuken zat, hebben de bewoners nu een de woonkamer gemaakt. Dankzij de uitbouw en de houten schuifpui is het een ruime en lichte ruimte geworden. De lichtstraat is gemaakt van merantihout en blijft onbewerkt. Dit geeft een warme maar robuste look wat goed past bij het industriele interieur. 

Wilt u ook meer ruimte met een prachtige aan- of uitbouw? Neem contact op met Kleinbouw Twente!

Serre/uitbouw jaren dertig woning Serre/uitbouw jaren dertig woning

Grote uitbouw met lichtstraat

Meer ruimte voor uw keuken, extra ruimte om thuis te werken of gewoon een grotere woonkamer. Een uitbouw van uw woning biedt gegarandeerd waardevermeerdering en comfort.
Neem bijvoorbeeld deze mooie uitbouw met lichtstraat. Wilt u ook uitbouwen? Kleinbouw Twente heeft de kennis, vakmanschap en kwaliteit in huis.

Serre/uitbouw jaren dertig woning Serre/uitbouw jaren dertig woning

Moderne uitbouw/serre bij een oude woning.

Aan de voorkant is het een mooie jaren dertig woning maar aan de achterkant is er een prachtige serre/uitbouw gerealiseerd. Met de industriële stalen balken en glas geeft het een mooi ruimtelijk en eigentijdse look. De buitenkant van deze aanbouw mag ook gezien worden. Daarnaast heeft Kleinbouw Twente de hele benedenverdieping onder handen genomen en  het resultaat mag er zijn! Klik hieronder voor alle foto's van de verbouw en het eindresultaat.

Uitbouw jaren dertig woning met authentieke details Uitbouw jaren dertig woning met authentieke details

Autenthieke uitbouw in jaren dertig stijl met lage ramen en tuindeuren.

Tijdens ons bezoek aan de klant werd er een klein plaatje in de hand gedrukt met de opmerking "zo moet het ongeveer worden". Vervolgens heeft Kleinbouw Twente alles gerealiseerd: van ontwerp en advies tot dit prachtige eindresultaat. Daar ligt onze grote kracht!

Serre/uitbouw jaren dertig woning Serre/uitbouw jaren dertig woning

Uitbouw met schuifpui naar de tuin

Wat een ruimte en licht! Deze uitbouw van 6x4 meter geeft veel extra ruimte maar vooral woongenot. In dit geval wordt deze uitbouw gebruikt als grote woonkeuken. Dankzij de grote schuifpui is er direct toegang tot de tuin. De uitbouw past perfect bij de bestaande bouw en is afgewerkt met de beste materialen. Er is een extra grote overstek gemaakt met spotjes. Dit geeft vooral s'avonds een prachtige luxe uitstraling.

Thuiswerkplek of bedrijfsruimte

Deze royale aanbouw wordt gebruikt als rustige thuiswerkplek. De aanbouw is zo groot dat deze ook heel goed gebruikt kan worden als praktijkruimte. Het dak is doorgetrokken van de bestaande bouw naar de nieuwe aanbouw en voorzien van spots voor een extra luxe uitstraling. De aanbouw is voorzien van een grote schuifpui zodat er veel licht naar binnen komt. 

aanbouw woning aanbouw woning

Meer ruimte in uw woonkamer met een erker.

Wilt u meer ruimte in uw woonkamer? Dan is een erker misschien een goede oplossing. Deze erker geeft een ruimtebesparing van maar liefst 18 vierkante meter en voorzien kunststof kozijnen.