Skip to main content

Veranda's, carports en overkappingen

Geen dertien-in-een-dozijn veranda, overkapping en houten schuren  maar 100% maatwerk en vakwerk!

Wat is er fijner dan op een zwoele zomeravond te genieten onder een veranda of overkapping. Of wilt u lekker veel ruimte in een houten schuur die ook nog eens een plaatje is in uw tuin? Kleinbouw Twente maakt veranda’s en overkappingen volgens de ideeen van de klant. In tegenstelling tot de standaard kant en klaar exemplaren bouwen wij onze veranda’s en overkappingen met stevige en robuste materialen en met de mooiste details. Het voordeel van “maatwerk bouwen” is dat u geheel vrij bent in de materiaalkeuze en inrichting. Zo kunnen wij ook uw veranda voorzien van banken of een buitenkeuken.Kortom: solide, duurzaam en veelzijdig! We bespreken graag uw wensen zodat u straks ook kunt genieten van de mooiste veranda of overkapping. 

 

Grote kapschuur van Douglashout

Deze prachtige kapschuur is maar liefst zeventien meter breed en acht meter diep en heeft plaats voor twee auto's en in het midden een grote schuur met nostalgische deuren en hang en sluitwerk. Aan de zijkant heeft deze kapschuur ook nog een terrasoverkapping. De kapschuur is bijna helemaal gemaakt van Douglashout in combinatie met steen. Kleinbouw Twente is een specialist in maatwerk projecten.

Veranda van Douglashout en potdeksel delen.

Weer een prachtige veranda van Douglashout. Deze veranda heet een doorgetrokken dakpannendak. Hierdoor maakt het een prachtige autenthieke sfeer. De veranda is afgewerkt met zwarte potdekseldelen.

Laat de zomer maar komen!

Grote overkapping voor sportkantine van aluminium

Wij maken niet alleen sfeervolle veranda's en overkappingen van hout maar wij gebruiken ook andere materialen. Grote groepen mensen zitten allemaal droog onder deze alminium overkapping. 

Nog meer inspiratie.....

Carport met verlichting

carport met verlichting

Opbergschuur van Douglas

Veranda van Douglas