Skip to main content

Nieuwbouw


Kleinbouw Twente, klantgerichte aannemer voor uw nieuwbouwhuis

Een nieuw huis bouwen doen mensen vaak maar één keer in hun leven. U heeft uw wensen en dromen. De weg daar naartoe begint bij een goede aannemer die u optimaal kan begeleiden. Iemand die u kan informeren wat de mogelijkheden zijn en waar u vooral op moet letten. Een aannemer die op de hoogte is van de nieuwste bouwtechnieken en materialen zodat uw huis maximaal comfortabel is maar ook duurzaam. Kleinbouw Twente heeft diverse nieuwbouwprojecten gerealiseerd. Wij werken met vaste (eigen) mensen en hebben brede expertise in huis om uw droomhuis te realiseren. Hierdoor verloopt de communicatie langs korte lijnen en wordt u van het begin tot het eind betrokken bij alle stappen.

Bouwen met vertrouwen. Bouwgarant aannemer

Wij begeleiden u graag in het proces van tekening, vergunning naar de oplevering van uw droomhuis. Wij doen dit met respect voor uw omgeving waar we zo min mogelijk overlast willen veroorzaken. Voordat we beginnen met de bouw inventariseren we de situatie en passen daar het gebruik van materieel op aan. Kleinbouw Twente is Bouwgarant aannemer. Hierdoor laat u uw huis bouwen met de grootste zekerheid en garantie. Bouwen met Bouwgarant betekent dat wij bouwen volgens de hoogste eisen tot u helemaal tevreden bent.

Heeft u nieuwbouwplannen?

Heeft u plannen om uw droomhuis te bouwen? Neem dan vrijblijvend contact op met Kleinbouw Twente in Enschede. Tijdens een verkennend gesprek brengen wij uw wensen in kaart en vertellen wij u graag over de mogelijkheden.

Nieuwbouwhuis Enschede

Op de plek van dit grote jaren dertig nieuwbouwhuis stond eerder een bouwval.

Kleinbouw Twente heeft als het ware een nieuw huis om de bestaande woning gebouwd.

De nieuwbouw woning is een keer zo lang geworden en er is een grote kap geplaatst. Een project waar we trots op zijn.