Skip to main content

Dakkapel of dakopbouw


Dakkapel

Mensen willen steeds meer ruimte in huis. Denk aan een extra slaapkamer, werkkamer of kantoor. Dan is een dakkapel een perfecte oplossing. U zult verbaasd zijn hoeveel ruimte u krijgt met een dakkapel. Kleinbouw Twente is juist gespecialiseerd in maatwerk dakkapellen. Denk hierbij aan een dakkapel die precies past bij het ontwerp van uw bestaande woning. Zelfs als u een woning heeft in een landelijke juist een jaren dertig stijl, wij ontwerpen en plaatsen een dakkapel die helemaal past bij uw woning.

Dakopbouw

Wilt u echt de overtreffende trap aan ruimte op de bovenverdieping? Dan is een dakopbouw een prachtige oplossing. U realiseert hiermee minimaal een extra grote slaapkamer maar ook een grotere overloop en badkamer. Een echte aanwinst voor uw woning. Denk niet, dat kan toch niet bij onze woning want een dakopbouw is in veel gevallen mogelijk. Kleinbouw Twente u helpen van ontwerp tot het eindresultaat. Neem contact met ons op voor meer informatie en geniet straks van extra ruimte!

Frans balkon met dakkapel

Dit is even anders dan een standaard dakkappel.  Deze dakkapel is vanaf de eerste verdieping doorgetrokken naar het dak. 

Het franse balkon van smeedijzer geeft het geheel een klassieke look.

Maatwerk dakkapel met roedes

U heeft een authentiek huis en u wilt graag een dakkapel die helemaal bij uw woning past. Wij maken maatwerk dakkapellen. Helemaal naar uw wens!

Dubbele dakkapel met geïntegreerde rolluiken

Deze dakkapel over de gehele breedte van het dak biedt enorm veel extra ruimte. Het pannendak is doorgetrokken op de dakkapel en het heeft geintegreerde rolluiken.