Skip to main content

Badkamers en tegelwerken


Badkamers

Een badkamer is niet alleen praktisch maar het is ook een ruimte waar je lekker kunt ontspannen. Het is daarom ook logisch dat u kiest voor de beste kwaliteit en de mooiste materialen. Kleinbouw Twente werkt samen met leveranciers die net als wij garant staan voor de beste kwaliteit. U kiest bij één van onze partners de materialen en Kleinbouw Twente renoveert vakkundig uw badkamer.

Expertise in huis.

Met onze jarenlange ervaring en bewezen vakmanschap zijn wij dé partner die u nodig heeft om uw badkamerdromen werkelijkheid te maken. Of het nu gaat om een complete make-over of een gerichte renovatie, wij bieden een scala aan diensten die aansluiten bij uw behoeften en budget.

Onze eigen tegelzetters en loodgieters garanderen niet alleen hoogwaardig vakmanschap, maar ook een naadloze coördinatie van uw project. Dit betekent minder gedoe voor u en een soepel verlopend renovatieproces van begin tot eind.

Bij Kleinbouw Twente staan kwaliteit en klanttevredenheid voorop. Wij werken met u samen om een badkamer te creëren die niet alleen mooi is, maar ook functioneel en duurzaam. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we stoppen pas als u volledig tevreden bent met het eindresultaat.

Klaar om uw badkamer te transformeren? Neem vandaag nog contact op met Kleinbouw Twente voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij uw droombadkamer tot leven kunnen brengen. 


Luxe en stijlvolle badkamer

Dit is wel de badkamer onder de badkamers. Alles aan deze badkamer is stijlvol en uniek. Zo bestaat de muur uit één grote spiegel met daarvoor prachtige pilaren met kranen. De douche is gemaakt voor twee personen en heeft ook een stoomfuntie.

Eenheid in de badkamer met een kleine twist

Bij deze badkamer is er gekozen voor eenheid met een grote tegel op zowel de muur als de wand. De douchehoek heeft een kleine twist met contrast. 

Badkamer met grote tegels

Een niet al te grote badkamer maar wel met alle mogelijke luxe die je maar kunt wensen. Er is gewerkt met grote tegels waardoor alles ruimtelijk lijkt. 

Wilt u ook uw badkamer renoveren? Neem contact met ons op!

Moderne badkamer met klassieke elementen

Modern en klassiek kan heel goed samen.

Deze badkamer heeft mooie strakke lijnen gecombineerd met klassiek sanitair.

Ook in kleurgebruik, wit met twee tinten grijs en donkerbruin, is deze lijn doorgevoerd.

Kleinbouw Twente kan badkamermeubilair en sanitair veel voordeliger inkopen en laat klanten meeprofiteren van dit voordeel.

 

Badkamer met bijzonder ligbad

Op verzoek van een klant heeft Kleinbouw Twente een badkamer verbouwd waar onder het bad verlichting is geplaatst.

Dit geeft uw badkamer een luxe uitstraling. Meer badkamer inspiratie of informatie?