Skip to main content

zakelijke verbouwingen en vastgoedonderhoud

Een groot gedeelte van ons leven brengen we door op ons werk. Een goede werkomgeving voorzien van alle gemakken is daarom erg belangrijk. Naast dat een bedrijfs-/kantoorruimte functioneel moet zijn, moeten uw medewerkers zich ook thuis voelen. Kleinbouw Twente werkt regelmatig voor zakelijke opdrachtgevers. Wij verzorgen verbouwingen en renovaties voor diverse scholen, kantoren en winkels.

Een greep uit onze werkzaamheden:

  • Aan- en uitbouw. Vergroten van kantoren
  • Sloopwerk 
  • Herindelen en inrichten van ruimtes
  • Plaatsen van units en stilteruimtes.

Minimale overlast en duidelijke afspraken

Uw bedrijf draait bijna de hele week door. Wij begrijpen als geen ander dat u daarom de overlast van een verbouwing zo klein mogelijk wilt houden. Kleinbouw Twente maakt met u duidelijke afspraken en denkt met u mee om de overlast tot een minimum te beperken.

Wat kunt u van ons verwachten?

  • Wij denken mee en geven u advies
  • Duidelijke werkbeschrijving en constructieberekening
  • Hulp bij de aanvraag van vergunningen
  • Heldere offerte, planning en afspraken

Wilt u uw winkel, kantoorpand of instelling verbouwenof renoveren? Neem vrijblijvend contact op met Kleinbouw Twente. Wij staan graag voor u klaar!

Van kantoor naar sportschool

Waar eerst een kantoor was met verschillende ruimtes, is gemaakt tot één grote ruimte voor een sportschool. Er is gekozen voor donkere kleuren zoals een zwart plafond gecombineerd met frisse tinten. 

Renovatie kantoor - energiezuinig werken

Van een ruimte met koude stalen platen naar een behaaglijk kantoor. We hebben deze ruimte van binnenuit geïsoleerd. Zowel de buitenwanden als de binnenwanden zijn bekleed met hoogwaardige isolatieplaten. Vervolgens zijn de ruimtes netjes afgewerkt. Daarnaast is dit kantoor helemaal gasloos dankzij 38 zonnepanelen op het dak. Wist u dat alle bedrijfspanden van de overheid verplicht een energielabel moeten hebben en kantoorpanden vanaf 1 januari 2023 (onder voorwaarden) verplicht minimaal energielabel C?