Skip to main content

Prefab bouw: snel, duurzaam en voordeliger

Gezien de oplopende materiaalprijzen, duurzaamheid en efficiƫntie zijn wij ervan overtuigd dat Prefab bouwen de toekomst heeft. Er is steeds meer vraag naar prefab bouwen. Daarom zijn we in maart 2023 verhuisd naar een pand met een grote werkplaats. Kleinbouw Twente heeft nu genoeg ruimte om uw prefab uitbouw, aanbouw en dakkapel op maat te maken. We kunnen nog veel verder gaan: denk aan een prefab tinyhouse of een zorgunit, een veranda of garage en zelfs uw nieuwbouwhuis.

Met prefab bouwen kunt u snel en gemakkelijk een uitbouw, aanbouw, dakkapel of woning laten plaatsen. Prefab bouwen betekent dat de constructie van tevoren in onze werkplaats wordt gemaakt en vervolgens op locatie wordt geplaatst. Dit heeft als voordeel dat de bouwtijd veel korter is dan bij traditionele bouwmethodes, waardoor u snel kunt genieten van uw nieuwe ruimte.


Wij leveren maatwerk en kunnen u van dienst zijn met het ontwerp van de nieuwe ruimte. Vervolgens worden alle elementen door onze vakkundige medewerkers gemaakt en ter plekke geplaatst. Uiteraard is wordt u betrokken bij iedere stap op weg naar uw nieuwe uitbouw, aanbouw, dakkapel of nieuwe woning.

Prefab bouwen is de ideale oplossingen voor wie op zoek is naar meer ruimte en comfort in huis. Door te kiezen voor prefab bouwen, kunt u snel en efficiƫnt uw woning uitbreiden, zonder dat u langdurig in de rommel zit.

Kortom, schakel bouwbedrijf Kleinbouw Twente uit Enschede in voor uw prefab bouwproject. Vraag naar de mogelijkheden of offerte en neem contact met ons op.