Skip to main content
  • WIJ ZOEKEN EEN CALCULATOR (WERKVOORBEREIDER) WAAR WE OP KUNNEN REKENEN!

Je zoekt een uitdagende functie bij een middelgroot groeiend bouwbedrijf? Je werkt graag in een leuk team met veel afwisselende projecten? Op een plek waar veel ruimte is voor eigen inbreng en initiatief? Je werkt graag dicht bij huis in de regio Twente? Dan zoeken we jou! De functie is zowel fulltime als parttime (2 á 3 dagen p.w.) in te vullen. 

OVER DE FUNCTIE

Als Calculator/Werkvoorbereider bij Kleinbouw Twente is geen dag hetzelfde. Je werkt aan veel verschillende projecten waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Je bent de verbinding tussen ons team vakmensen, onderaannemers, leveranciers en opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het verwerken van de werkopnames, uitzoeken van de hoeveelheden en kostprijzen, uitbrengen van offertes en het klaarmaken van de begroting en offerte voor de opdrachtgever.

OVER KLEINBOUW TWENTE

Kleinbouw Twente is een bouwbedrijf wat vooral de laatste jaren een behoorlijke groei heeft doorgemaakt. Al meer dan twintig jaar verbouwen, renoveren en onderhouden wij woningen voor particulieren maar we werken ook voor de zakelijke markt. Vooral de laatste jaren richten wij ons meer op grotere verbouwprojecten. Kleinbouw Twente: de naam zegt het al. Wij werken uitsluitend in Twente en hoofdzakelijk in en rond Enschede. Wij houden van een informele sfeer en samen de schouders eronder. Ons hechte team bestaat uit 15 vakmensen waaronder timmermannen, installateurs en tegelzetters. Daarnaast werken we samen met een vaste poule onderaannemers. Kleinbouw Twente is niet meer klein. Binnenkort verhuizen we naar een grote locatie in Enschede waar we ons meer bezig gaan houden met prefab verbouwen. Jij helpt mee met het opzetten van deze nieuwe bedrijfstak. We hebben de ambitie om nog meer te groeien en we zoeken de juiste persoon die deze ambitie met ons deelt. 

FUNCTIE-EISEN

Als Calculator/Werkvoorbereider nieuwbouw, renovatie en onderhoud kun je zelfstandig calculeren en leg je gemakkelijk contact met allerlei verschillende partijen. Je kan duidelijk communiceren en voelt je thuis in een coördinerende en organiserende rol. Bovendien beschik je over:

  • HBO opleiding of gelijkwaardig
  • Ruime ervaring als calculator/werkvoorbereider op het gebied van verbouw, renovatie is een pré
  • Functie zowel parttime als fulltime in te vullen (ook op ZZP basis)
  • Accuraat, flexibel, enthousiast, besluitvaardig en neemt initiatief
  • Beschikt over probleemoplossend vermogen
  • Teamspeler

WIJ BIEDEN

  • Een uitdagende en zelfstandige functie met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en inbreng
  • Veel vrijheid in je baan 
  • Een informele en open bedrijfscultuur
  • Uitstekend salaris conform de UTA CAO en uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Personeelsuitjes en borrels

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan je CV en korte motivatie naar:

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of neem voor meer informatie contact op met:

Edwin Barneveld, tel: 053-4303045.