Skip to main content

Luxe stijlvolle badkamer

Stijlvolle badkamer

Dit is wel de badkamer onder de badkamers. Alles aan deze badkamer is stijlvol en uniek. Zo bestaat de muur uit één grote spiegel met daarvoor prachtige pilaren met kranen. De douche is gemaakt voor twee personen en heeft ook een stoomfuntie. In deze ruimte zijn bankjes geplaatst waar je relaxed kunt zitten. Kleinbouw Twente heeft deze badkamer van A tot Z gerealiseerd. Wij hebben vakmensen voor het installatiewerk en ervaren tegelzetters in dienst. Wilt u ook uw badkamer renoveren? Neem contact op met Kleinbouw Twente!

neem contact op

Lees verder

Tuinkamer prefab gemaakt en in twee dagen geplaatst

Prefab tuinkamer in twee dagen geplaatst

Koude of warme dagen, het is goed toeven in deze prachtige tuinkamer. De tuinkamer heeft een keuken, bar en een zitkamer. De tuinkamer is prefab in onze werkplaatst gemaakt en in twee dagen geplaatst. Wilt u ook een tuinkamer of misschien wel een zorgunit? Neem contact op met Kleinbouw Twente.

Klik hier voor een offerte aanvraag

Klik hier voor meer info over verbouw

Lees verder

Opening Kleinbouw Twente

Ja, ik geef mij op voor de opening!

Leuk dat je komt op 28 september!

Op het terrein van Kleinbouw Twente vinden diverse activiteiten plaats. Het is daarom niet mogelijk om hier te parkeren. Wij vragen je om de auto in de buurt te parkeren.

Via het formulier hieronder kun je je opgeven.

Hebben wij gevraagd om meerdere mensen mee te nemen? Geef dan even de namen door op het formulier bij het veld "de volgende personen neem ik mee".

Wij kijken er naar uit je te zien!

Opgave voor opening Kleinbouw Twente

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Lees verder

Grote tegels een éénheid. Een prachtige badkamer!

Badkamer met grote tegels. Eenheid met een tikje contrast.

Steeds vaker wordt er gekozen voor eenheid in de badkamer. Zo heeft deze badkamer gemaakt door aannemersbedrijf Kleinbouw Twente uit Enschede de vloertegels doorgetrokken naar de wanden. Dit geeft eenheid. Voor een tikje contrast is er gekozen voor een glanzende tegel in visgraat gezet bij de douchehoek. Kleinbouw Twente heeft eigen ervaren tegelzetters en installateurs. Zo garanderen wij onze kwaliteit.

Lees verder

Uitbouw voor grote woonkeuken

Uitbouw met kunststof tuindeuren voor grote woonkeuken.

Gezellig lange avonden samen aan tafel in deze grote woonkeuken. Dankzij deze uitbouw is er plaats voor een grote keuken met kookeiland. De uitbouw heeft een kunststof pui met tuindeuren. Zo heb je direct verbinding met de tuin en heb je vanuit de keuken ook contact met de mensen op het terras. 

Deze uitbouw is een echte waardevermeerdering van de woning. Wilt u ook uitbouwen? Neem contact op met aannemersbedrijf Kleinbouw Twente uit Enschede!

Lees verder